Εταιρεία

πληροφορίες

Η ALEXANDROS GARMENT TREATMENTS ιδρύθηκε το 1972 από ανθρώπους που αγαπούν το χρώμα και ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο του υφάσματος και ειδικότερα στο πλύσιμο και βάψιμο των έτοιμων ενδυμάτων. Από τότε, η εταιρεία έχει εξελιχθεί κάνοντας τη διαφορά στον τομέα της μόδας και πρωτοπορώντας στην εξέλιξη της επεξεργασίας των τζιν και στο βάψιμο βαμβακερών ενδυμάτων.

επεξεργασία τζιν και βάψιμο πλεκτών ενδυμάτων
Τα κεντρικά της επιχείρησης βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Ωραιοκάστρου

Τα κεντρικά της επιχείρησης βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Ωραιοκάστρου σε έναν ιδιωτικό χώρο 20 στρεμμάτων με κτιριακές υποδομές σε έκταση 7,000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει προσωπικό που κυμαίνεται από 45 έως 60 υπαλλήλους σε καθημερινή βάση.

όραμα

Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε υψηλές προδιαγραφές στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας και να εξελίξουμε τις δραστηριότητές μας σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Έχοντας πάντα φρέσκια ματιά, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάσεις και καινοτομίες για να επιδείξουμε τις δικές μας τεχνικές και τις μοναδικές υπηρεσίες μας.

συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τις νέες τάσεις
διατηρούμε υψηλές προδιαγραφές στις προσφερόμενες υπηρεσίες μας
άνθρωπος & μηχανές

Οι εξελίξεις στη βιομηχανία της μόδας αλλάζουν και προοδεύουν συνεχώς.

Επομένως, επικεντρώνουμε μεγάλο κομμάτι του ενδιαφέροντός μας στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης.

 άνθρωπος & μηχανές
καινοτόμα αποτελέσματα

Η ομάδα των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα συλλέγει διαρκώς πληροφορίες για νέες τεχνικές και, εν συνεχεία, τις εφαρμόζει ώστε να δημιουργήσει καινοτόμα αποτελέσματα και να ανοίξει νέους ορίζοντες στις τάσεις της μόδας.

Ως βασική μας αρχή θεωρούμε ότι όλα αρχίζουν από τα εργαστήρια δοκιμών και συνεχίζουν να εξελίσσονται στη διαδικασία παραγωγής.

Η εταιρεία αναπτύσσει και διεξάγει μία ευρεία γκάμα επεξεργασίας όπως πλύσιμο, πετροπλύσιμο, βάψιμο και εξειδικευμένη επεξεργασία με τον συνδυασμό της χρήσης αυτοματοποιημένων μηχανημάτων (ROBOT) και υψηλά καταρτισμένου προσωπικού.

συνδυασμός χρήσης αυτοματοποιημένων μηχανημάτων και υψηλά καταρτισμένου προσωπικού
εγκαταστάσεις

Η δυνατότητα μεγάλης καθημερινής παραγωγής εγγυάται την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μεγάλων εταιρειών μόδας που μας εμπιστεύονται.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσία πλήρους συσκευασίας, όπως επίσης και επιλογές αποθήκευσης στο τμήμα εφοδιασμού.

υπηρεσία πλήρους συσκευασίας
βιομηχανικό πλύσιμο και βάψιμο

Η σωστή οργάνωση, οι επενδύσεις σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, η συνεχής μας ενασχόληση με τις εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο της μόδας και η διαρκής εκπαίδευση του εργατικού και τεχνικού προσωπικού μας σε νέες τεχνολογίες έχουν μετατρέψει την επιχείρησή μας στην πιο αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα επεξεργασίας έτοιμου ρούχου.

Είμαστε πάντα σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας για τις απαιτήσεις των τελευταίων τάσεων της μόδας.

Fashion Showroom