Η επίσκεψη της Alexandros Garment Treatments στη διεθνή έκθεση Kingpins Show: μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εμπειρία

Οκτώβριος 30, 2018

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη της Alexandros Garment Treatments στη διεθνή έκθεση Kingpins Show στις 24-25 Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ.

Πρόκειται για μια συνάντηση των πιο δραστήριων και καινοτόμων αλλά και των πιο παραδοσιακά καθιερωμένων παραγόντων στην παγκόσμια οικογένεια που μοιράζεται το πάθος για τα τζην αλλά και το denim συνολικότερα. Στόχος μέσω αυτού του κλειστού στο ευρύ κοινό event είναι ο συγκερασμός απόψεων, ιδεών, τάσεων και τελικά η έμπνευση όλων των συμμετεχόντων για ένα μικρό αποτύπωμα με μεγάλη επίδραση.

Συμμετείχαμε σε αρκετά σεμινάρια και ομάδες ώστε να έχουμε αίσθηση του παλμού των εξελίξεων και να μαθαίνουμε συνεχώς όσο μπορούμε και, εν τέλει, να είμαστε παραγωγικοί και προοδευτικοί, με ζωηρό ενδιαφέρον για την ενσωμάτωση της βιωσιμότητας σε κάθε άποψη της βιομηχανίας μας.

Στα πλαίσια του Kingpins Show επιτύχαμε, μεταξύ άλλων, την έναρξη της συνεργασίας μας με την ισπανική εταιρεία Tejidos Royo στην οποία θα παρέχουμε υπηρεσίες πλυσίματος υψηλού επιπέδου για μια γκάμα υφασμάτων denim.

Η Alexandros Garment Treatments θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους συνεργάτες και συναδέλφους που μοιράστηκαν μαζί της αυτή τη μοναδική εμπειρία.