Η συμμετοχή της Alexandros Garment Treatments στη 2η διεθνή έκθεση SOURCE DENIM, Λονδίνο

Ιανουάριος 24, 2019
Source Denim

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, η Alexandros Garment Treatments υποδέχθηκε στο περίπτερό της τους επαγγελματίες του χώρου, στη 2η διεθνή έκθεση SOURCE DENIM που διοργανώθηκε στο Λονδίνο στις 15-16 Ιανουαρίου.

alexandros-garment-treatments-at-source-denim

Αυτή η αποκλειστική διοργάνωση, στάθηκε μια πραγματικά γόνιμη ευκαιρία για τα κορυφαία brands και τους εμπόρους λιανικής πώλησης να ενημερωθούν για τις αξιόπιστες και τεχνολογικά άρτιες λύσεις που προσφέρουμε σε μια ευρεία γκάμα κατασκευής και επεξεργασίας denim ενδυμάτων. Μέσα από τις διαρκώς εξελισσόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε και τα υψηλών απαιτήσεων πρότυπα που ακολουθούμε, παραμένοντας διαρκώς σε επαφή με τις εξελίξεις στη βιομηχανία του denim, η Alexandros Garment Treatments πραγματοποιεί μια ουσιαστική συμβολή στην ποιότητα και τη συνολική εμπειρία που προσφέρουν οι πελάτες της αλλά και στα τελικά τους κόστη, με αδιαπραγμάτευτη έμφαση στις βιώσιμες διαδικασίες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους επισκέπτες και τους συνεργάτες που επισκέφθηκαν την Alexandros Garment Treatments και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με την υπόσχεση να παραμείνουμε δυναμικά στην αιχμή των εξελίξεων.