Η 2η συμμετοχή της Alexandros Garment Treatments στη διεθνή έκθεση Munich Apparel Source

Σεπτέμβριος 15, 2018

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε και η δεύτερη συμμετοχή της Alexandros Garment Treatments στη διεθνή έκθεση Munich Apparel Source, στις 4-5-6 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για μια συνάντηση που φέρνει σε επαφή Ευρωπαϊκά brands και εμπόρους λιανικής πώλησης με επιλεγμένους και αξιόπιστους συνεργάτες κατασκευής ενδυμάτων οι οποίοι ακολουθούν πολιτικές που διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα.

Υψηλή ήταν ανταπόκριση του ικανού αριθμού των επισκεπτών που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση των προϊόντων και των υπηρεσιών της εταιρείας που σχεδιάστηκαν, εφαρμόστηκαν και συμμορφώνονται με πιστότητα στα Ευρωπαϊκά Πρότυπα 1221/2009 (EMAS III).

Η Alexandros Garment Treatments θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όλους τους επισκέπτες για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που δείχνουν για τα προϊόντα και της υπηρεσίες της.

Δέσμευση όλων εμάς εδώ στην ομάδα της Alexandros Garment Treatments παραμένει η παραγωγή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων προϊόντων καθώς και διαδικασιών και η καλύτερη υποστήριξη των συνεργατών της.